Truskawki na cieście francuskim

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ciasto francuskie rozwijamy, wycinamy od formy kształt i wykładamy nim formę, podpiekamy. Na ciasto kładziemy przygotowany gęsty budyń. Na budyniu układamy dekoracyjnie truskawki, połowę z nich przecinamy na połówki. Owoce polewamy galaretką. Ciasto wkładamy na godzinę do lodówki aby się schłodziło. Podawać od razu po wyjęciu z lodówki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1972
Data dodania: 2010-08-04

Zdjęcia

Truskawki na cieście francuskim
peter_patreli#

Dodane przez:

peter_patreli

2010-08-04
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Truskawki na cieście francuskim

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.