Truskawki z twarogiem i śmietaną

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Truskawki umyć, oczyścić i ułożyć w salaterce, większe można przekrawać. Twaróg rozetrzeć na gładką masę, jeśli jest miękki, jeśli twardszy zetrzeć na drobnej tarce. Wymieszać ze śmietaną, dodać przegotowane zimne mleko, cukier i cukier waniliowy. Truskawki zalać twarogiem ze śmietaną, odstawić na godzinę do lodówki a następnie podawać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 834
Data dodania: 2011-04-13

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Truskawki z twarogiem i śmietaną

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.