Tuńczyk w majonezie

Ocena przepisu

Opis

Tuńczyk w majonezie

Składniki

Sposób przyrządzenia

Tuńczyka i groszek osączyć z zalewy. Jabłka obrać i pokroić w kostkę razem z jajkiem i ogórkiem . Tuńczyka rozdrobnić , wymieszać z jabłkiem ułożyć na środku talerza. Majonez doprawić na ostro solą i pieprzem, polać tuńczyka. Obsypać ogórkiem , jajkiem i groszkiem .Schłodzić.

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 641
Data dodania: 2010-11-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Tuńczyk w majonezie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.