Udka kurczaka z pomarańczą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Udka podsmażyć na oleju na złoty kolor. Przełożyć do garnka, dodać przyprawy, podlać wodą i dusić 20 minut. Pomarańcze obrać ze skórki, a skórki pokroić w kosteczkę i ugotować w słodkim syropie. Owoce pokroić na ćwiartki, dodać do mięsa i dusić 10 minut. Fasolkę ugotować do miękkości. .podaj polaną bułką z masłem. Danie podaj z ryżem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 470
Data dodania: 2011-06-21

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Udka kurczaka z pomarańczą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.