Udka miodowe na grilla

Ocena przepisu

Składniki

  • udka z kurczaka 500 g
  • miód 5 łyżek
  • olej 2 łyżki
  • przyprawa do kuchni meksykańskiej 2 łyżeczki

Sposób przyrządzenia

Miód zmieszać z olejem i przyprawą. Całość wylać na udka i obtoczyć je dokładnie. Odstawić na 2 godziny po czym piec na grillu 40 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 180 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1075
Data dodania: 2010-09-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Udka miodowe na grilla

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.