Ule kokosowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wymieszać kokos z cukrem i białkiem wylepiać foremki robiąc w środku dziurkę na masę. Masa: masło rozetrzeć z żółtkami dodać cukier puder i spirytus. Na spód uli można dać wafle tortowe (ja wycinam foremkami do pierniczków)albo opłatki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1031
Data dodania: 2010-03-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ule kokosowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.