Uszka z grzybami

Ocena przepisu

Składniki

Ciasto

Nadzienie

Sposób przyrządzenia

Przygotowujemy grzyby. Gotujemy je, odciskamy i mielimy. Cebulę drobno siekamy i mieszamy z grzybami, bułką tartą i żółtkiem. Całość doprawiamy do smaku. Przygotowujemy ciasto. Zlepiamy uszka z kwadratów o boku 3-4 cm. Ugotowane uszka przekładamy do naczynia, polewamy je tłuszczem, ketchupem, posypujemy serem i zapiekamy.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1369
Data dodania: 2010-10-21

Zdjęcia

Uszka z grzybami
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-11-13
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Uszka z grzybami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.