Warzywa duszone na mleku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Warzywa umyć, obrać, opłukać i pokrajać w kostkę. Marchew zalać wrzącą wodą, dodać trochę soli, cukru i gotować. Gdy jest półmiękka, dodać ziemniaki i kapustę, wlać mlekom i dusić do miękkości. Pod koniec gotowania oprószyć mąką, doprawić do smaku. Przed podaniem dodać tłuszcz.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 816
Data dodania: 2011-01-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Warzywa duszone na mleku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.