Warzywa w pomidorowym sosie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Płuczemy kapustę, suszymy, szatkujemy i solimy. Jabłka i ogórki myjemy, obieramy i ścieramy na tarce. Wszystkie składniki mieszamy w jednym naczyniu, polewamy olejem wymieszanym z koncentratem pomidorowym. Z wierzchu posypujemy posiekanym zielonym koprem i przyprawiamy cukrem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 340
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Warzywa w pomidorowym sosie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.