Warzywa z grilla

Ocena przepisu

Składniki

do skropienia warzyw

Sposób przyrządzenia

Cukinię dokładnie umyć, osuszyć i pokroić na grube plastry. Cebule obrać i pokroić na ćwiartki. Papryki umyć, osuszyć i pokroić na większe kawałki. Ogórka obrać i pokroić na grube plastry. Warzywa skropić oliwą, dokładnie wymieszać i wyłożyć na rozgrzany ruszt. Obficie posypać przyprawą do grilla i piec do częściowego zrumienienia się warzyw. Smacznego !
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 526
Data dodania: 2012-01-27

Zdjęcia

Warzywa z grilla
poziomka#

Dodane przez:

poziomka

2012-01-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Warzywa z grilla

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.