Warzywna zupa krem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pietruszkę i marchew obieramy, myjemy, kroimy na mniejsze kawałki. Do garnka wlewamy wodę, wkładamy warzywa, dodajemy masło i odrobinę soli. Gotujemy na wolnym ogniu około 30 minut, odstawiamy do przestudzenia. Dodajemy bazylię, miksujemy blenderem na gładką jednolitą masę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem, przelewamy do miseczek, ozdabiamy świeżą bazylią.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 746
Data dodania: 2011-04-08

Zdjęcia

Warzywna zupa krem
robbo#

Dodane przez:

robbo

2011-04-08
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Warzywna zupa krem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.