Warzywne kotlety

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę poszatkuj i ugotuj do miękkości w osolonej wodzie, osącz. Pieczarki i cebulę pokrój w kostkę i zrumień na maśle. Kapustę i masę pieczarkową zmiel w maszynce, dodaj jajka, zieleninę, sól i pieprz. Gdyby masa okazała się za rzadka dodaj bułki tartej. Z masy uformuj kotlety i obtocz w bułce tartej. Smaż na rumiano na oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 911
Data dodania: 2010-04-07

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Warzywne kotlety

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.