Wątroba panierowana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wątrobę opłukać , pokroić na porcje i włożyć do mleka. Następnie panierujemy w mące roztrzepanym jajku oraz bułce tartej . Smażymy na oleju z obu stron. Doprawić solą i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1099
Data dodania: 2010-11-29

Zdjęcia

Wątroba panierowana
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wątroba panierowana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.