Wątróbka duszona

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki kroimy w plasterki , cebulę w piórka. Wątróbkę pokroić na porcje , namoczyć w mleku . Następnie osuszyć. Rozgrzać olej , obsmażyć wątróbkę , dolać wino dodać pieczarki z cebulą. Dusić do miękkości.Doprawić do smaku solą , pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 823
Data dodania: 2010-11-29

Zdjęcia

Wątróbka duszona
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wątróbka duszona

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.