Wątróbka w naleśnikowej panierce

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka wybić roztrzepać z mlekiem albo wodą. Dodać mąkę. Mąki dodajemy tyle aby powstało gęste ciasto naleśnikowe. Doprawić do smaku solą. Wątrobę umyć, osuszyć, pokroić na mniejsze kawałki. Oprószyć pieprzem. Kawałki wątroby maczać w przygotowanym cieście i smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 728
Data dodania: 2012-10-22

Zdjęcia

Wątróbka w naleśnikowej panierce
kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2012-10-22
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wątróbka w naleśnikowej panierce

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.