Wege makaron z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makaron gotujemy na półtwardo w osolonej wodzie. Odcedzamy. Cebule kroimy w kostkę i podsmażamy na oliwie. W międzyczasie myjemy i kroimy na plasterki pieczarki. Dodajemy do cebuli i chwile razem smazymy. Posypujemy solą, pieprzem, bazylia i tymiankiem. Do makaronu dodajemy keczup, oraz cebule z pieczarkami. Ścieramy ser i mieszamy z reszta. Podajemy od razu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Czas gotowania: 5 min
Czas smażenia: 5 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 633
Data dodania: 2012-08-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wege makaron z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.