Wegetariańskie flaczki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kotlety sojowe zalać bulionem. Następnie pokroić w paski. Cebule pokroić w kostkę, a marchewki zetrzeć na tarce. Podgrzać olej i podsmażyć cebule i marchew. Dodać pokrojone kotlety i zalać pozostałym bulionem. Przyprawić sola i pieprzem. Gotować 5 minut. Następnie dodać groszek, a w tym czasie zrobić zasmażkę z masła i mąki. Dodać zasmażkę do zupy. Zagotować całość i gotowe.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Czas gotowania: 15 min
Czas smażenia: 5 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 440
Data dodania: 2012-08-01

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wegetariańskie flaczki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.