Węgierski gulasz

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso pokroić w dużą kostkę, podsmażyć na oleju, przełożyć do rondla. Na tym samym tłuszczu podsmażyć posiekane cebule i czosnek, dodać do mięsa. Osobno usmażyć pokrojone pieczarki i paprykę, dodać do mięsa. Wlać bulion, dodać przyprawy. Gotować godzinę na małym ogniu mieszając. Dodać koncentrat pomidorowy, wymieszać i dusić 10 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1201
Data dodania: 2008-12-05

Zdjęcia

Węgierski gulasz
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-03-21
Węgierski gulasz
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Węgierski gulasz

2010-02-25 21:07:49

taki gulasz to jest coś.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.