Węgorz ze szpinakiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Węgorz obrać ze skóry, usunąć kręgosłup i pokajać na małe kawałki. Posiekać wymyty dokładnie szpinak oraz oczyszczone z gniazdek strąki papryki i obrane ze skórki pomidory. W dużym rondlu rozgrzać olej, wrzucić pomidory, paprykę, 2 drobno posiekane cebule, dodać kawałki ryby i musztardę, lekko posolić i dusić 15 min. Pod przykryciem na bardzo małym ogniu. Dodać szpinak i drobno posiekaną cebulę, wszystko wymieszać i nie przykrywając gotować 10 min, ; można jeść na ciepło lub na zimno.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 793
Data dodania: 2011-01-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Węgorz ze szpinakiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.