Wielkanocne wiosenne jajeczka

Ocena przepisu

Opis

Takie jajeczka dobre są nie tylko na Wielkanoc.

Składniki

Do dekoracji:

Sposób przyrządzenia

Ugotowane jajka przekroić na połówki i ułożyć na talerzyku. Śmietanę i majonez wymieszać i połączyć z posiekaną natką i szczypiorkiem (część zostawić) oraz pieprzem. Powstały sos rozłożyć na jajkach i posypać pozostałą zieleniną. Obok jajek ułożyć pomidora i ogórka oraz natkę. Całość posypać świeżo mielonym pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 885
Data dodania: 2012-05-29

Zdjęcia

Wielkanocne wiosenne jajeczka
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2012-05-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Wielkanocne wiosenne jajeczka

2012-05-30 21:53:19

uwielbiam takie jajeczka :))) pycha!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.