Wieprzowina w sosie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso myjemy, kroimy w paski. Mięso posypujemy solą, pieprzem, cukrem, oprószamy w mące. Na patelni podgrzewamy olej, wrzucamy pokrojony czosnek i po chili mięso, podsmażamy. Mięso podlewamy wodą, dodajemy pokrojoną marchew i cebulę, dusimy 30 - 40 minut. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy, mieszamy. Doprawiamy do smaku tymiankiem, podajemy z parowanymi ziemniakami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 725
Data dodania: 2011-04-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wieprzowina w sosie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.