Wieprzowina z jarzebiną

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso pokroić w plastry i lekko rozbić, obsmażyć na rumiano i odłożyć. Do głębokiej patelni wrzucić pokrojoną cebulkę, marchewkę i seler. Podsmażyć na 3 łyżkach oleju, podlać szklanką wody, ułożyć mięso, posypać solą i przyprawami, na każdym kawałku ułożyć łyżeczkę jarzębiny, przykryć pokrywką i dusić ok 30-40 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 836
Data dodania: 2010-08-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wieprzowina z jarzebiną

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.