Wieprzowina z warzywami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso posól, odłóż na pół godziny i piec na rozgrzanym smalcu z każdej strony. Cebulę i jarzyny drobno posiekaj, pomidory przekrój, wyjmij ziarna, wrzuć do mięsa, kilkoma łyżkami wody podlej, duś pod przykryciem, co jakiś czas mieszaj warzywa, aby się nie przypaliły. Gdy pieczeń będzie dochodzić posyp mąką, zasmaż, wodą rozprowadź, zagotuj. Przez sito przetrzyj sos. Podawaj z ziemniakami i buraczkami.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 867
Data dodania: 2010-03-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wieprzowina z warzywami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.