Wigilijny sledź

Ocena przepisu

Składniki

  • śledzie solone 1 kg
  • cebulka 2 szt
  • sól 1 szczypta
  • pieprz 1 szczypta

Sposób przyrządzenia

Śledzia moczymy w wodzie na noc. Następnie kroimy na mniejsze kawałki. Dodajemy pokrojoną cebulkę, przyprawiamy sola i pieprzem. Mieszamy z oliwą. Super na piątkowe śniadanie.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 7
Wyświetlenia: 1093
Data dodania: 2010-02-05

Zdjęcia

Wigilijny sledź
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-02-05
Wigilijny śledź
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Wigilijny sledź

2010-02-24 20:04:31

Xsero śledzi tulipan.

2010-02-23 21:33:59

takie śledzie to jest to.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.