Wilgotne wiosenne muffinki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Składniki sypkie wymieszać ze sobą. Składniki mokre wymieszać ze sobą. Połączyć składniki i zmiksować na jednolitą masę. Formę do muffinek wyłożyć papilotkami i nakładać ciasto do wysokości ok 2/3 papilotki. Piec 20 min w temp. 170'C.
Masło zmiksować z cukrem pudrem a następnie dodać ajerkoniak. Gotową masę nałożyć do szprycy i dekorować babeczki. Na masę układać stokrotki. Smacznego !!
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 15
Wyświetlenia: 1005
Data dodania: 2011-05-05

Zdjęcia

Wilgotne wiosenne muffinki
Iwusia#

Dodane przez:

Iwusia

2011-05-05
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wilgotne wiosenne muffinki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.