Wiśniowa konfitura na zimę

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wiśnie myjemy, wybieramy pestki ze środka. Wrzucamy owoce do garnuszka i gotujemy 15 minut na wolnym ogniu.Cały czas mieszsamy. Następnie dodajemy cukier, mieszamy. Gorący dżem przekładamy do słoików. Nie wekujemy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 16
Wyświetlenia: 823
Data dodania: 2011-02-11

Zdjęcia

Wiśniowa konfitura na zimę
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-11
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wiśniowa konfitura na zimę

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.