Wołowina na ostro

Ocena przepisu

Składniki

  • wołowina 1 kg
  • musztarda rosyjska 3 łyżeczki
  • musztarda delikatesowa 5 łyżeczek
  • tymianek

Sposób przyrządzenia

Wołowinę kroimy w plastry, dodajemy 3 łyżeczki musztardy rosyjskiej i 5 łyżeczek musztardy delikatesowej, tymianek, mieszamy, zostawiamy na 3 – 4 godziny, mięso pieczemy w rękawie 60 minut w 185 stopniach.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 godz
Czas pieczenia: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 614
Data dodania: 2011-02-18

Zdjęcia

Wołowina na ostro
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-18
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wołowina na ostro

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.