Wołowina w galarecie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wołowinę gotujemy z włoszczyzną do miękkości.Mięso wyjąć , wystudzić,przepuścić przez maszynkę razem z ugotowanymi warzywami.Do zimnego wywaru z mięsa wsypać żelatynę , następnie podgrzać do rozpuszczenia.Włożyć mięso zmielone z warzywami do galarety, doprawić do smaku, dodać natkę pietruszki.Rozlać do miseczek , włożyć do lodówki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 654
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wołowina w galarecie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.