Wołowina ze szpinakiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso przepuścić przez maszynkę, po czym obsmażyć na maśle. Dodać drobno pokrojoną przesmażoną cebulę, roztarty czosnek, grubo pokrojony szpinak, sól, pieprz oraz trochę wywaru (np. Ugotowanego na kościach) i wszystko wymieszać. Gotować pod przykryciem na małym ogniu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1262
Data dodania: 2010-02-14

Zdjęcia

Wołowina ze szpinakiem
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-23
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Wołowina ze szpinakiem

2010-02-23 13:03:21

No musisz spróbować. Pyszne

2010-02-23 00:43:13

bardzo lubię szpinak.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.