Wstążki ze szparagami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makaron gotujemy według przepisu podanego na opakowaniu. Następnie pomidory obieramy ze skórki i kroimy w kostkę, wyrzucając pestki. Pokrojony czosnek podsmażamy na oliwie, do niego dodajemy pomidory i dusimy 10-15 minut, doprawiając solą i pieprzem. Szparagi myjemy, odłamując zdrewniałe końce i gotujemy w lekko posolonej wodzie. Po ugotowaniu drobno kroimy, dodajemy do pomidorów i podgrzewamy. Dodajemy do ugotowanego makaronu i mieszamy. Gotowe danie przybieramy listkami bazylii i posypujemy startym serem
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1000
Data dodania: 2010-10-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wstążki ze szparagami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.