Wyborne śledzie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śledzie moczyć 1 godz. Cebulę kroimy na cienkie półplasterki i mieszamy z pokrojonymi w paseczki korniszonami, posiekaną zieleniną, keczupem, oliwą oraz drobno posiekanym ząbkiem czosnku i łyżeczką cukru. Śledzie ułożone w słoju zalać przygotowanym sosem i odstawić na kilka godzin, żeby naciągnęły.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 911
Data dodania: 2010-06-10

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wyborne śledzie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.