Wyśmienita wątróbka

Ocena przepisu

Składniki

  • wątroba 30 dag
  • cebule 2 szt
  • mąka 2 łyżeczki
  • sól 1 szczypta
  • pieprz 1 szczypta

Sposób przyrządzenia

Cebule obieramy, siekamy i smażymy na rozgrzanym oleju. Wątróbkę myjemy w zimnej wodzie i osuszamy, po czym obtaczamy w mące. Wątróbkę smażymy na patelni z obu stron, z dodatkiem przypraw. Po usmażeniu układamy na talerzu i posypujemy cebulką.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 905
Data dodania: 2010-07-03

Zdjęcia

Wyśmienita wątróbka
frogger#

Dodane przez:

frogger

2010-07-03
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wyśmienita wątróbka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.