Wywar na zupę

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do garnka wlewamy wodę, dodajemy obrane i umyte warzywa w całości, sól, żeberka. Gotujemy około 1 godziny, wyjmujemy warzywa i mięso, warzywa kroimy, gotujemy na wywarze zupę, dodajemy warzywa.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 784
Data dodania: 2011-02-10

Zdjęcia

Wywar na zupę
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Wywar na zupę

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.