• apette.pl
  • Zagęszczony sok winogronowy z tartą bułką

Zagęszczony sok winogronowy z tartą bułką

Ocena przepisu

Składniki

  • sok winogronowy 1 kg
  • woda gorąca 100 g
  • tarta bułka 800 g

Sposób przyrządzenia

Zagęszczony sok winogronowy, rozprowadzony wodą, gotować przez 10-15 minut, po czym wlać do głębokich talerzy i posypać tartą bułką.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1226
Data dodania: 2010-02-07

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Zagęszczony sok winogronowy z tartą bułką

2010-02-25 17:28:28

sok z bułką tartą ? tego jeszcze nie robiłam.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.