Zalewa do ogórków kiszonych

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wodę zagotowujemy, studzimy. Do wody dodajemy sól, czosnek granulowany, mieszamy żeby się rozpuściła sól i czosnek. Gotową zalewą zalewamy ogórki gruntowe.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1671
Data dodania: 2011-02-26

Zdjęcia

Zalewa do ogórków kiszonych
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zalewa do ogórków kiszonych

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.