Zapiekana biała kiełbasa

Ocena przepisu

Składniki

  • biała kiełbasa 1 kg
  • wędzony boczek 15 dag
  • suszone śliwki 15 dag
  • cebula 2 sztuki
  • smalec 1 łyżka

Sposób przyrządzenia

Śliwki namoczyć w wodzie ok. 30 min. Cebule obrać pokroić w plastry. Boczek również pokroić w plastry. Na dnie prodiża rozsmarować smalec ułożyć cebulę i kłaść na niej białą kiełbasę. Obłożyć ja śliwkami i plastrami boczku. Zapiekać ok. 50 min.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 823
Data dodania: 2010-05-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zapiekana biała kiełbasa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.