• apette.pl
  • Zapiekane rybne risotto meksykańskie

Zapiekane rybne risotto meksykańskie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rozmrożoną rybę posolić i pokroić na kawałki. Obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na oleju. Marchewkę i pietruszkę obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę pokroić w kostkę. Warzywa poddusić na oleju i posolić. Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu, osączyć i wysypać z torebek. Do ryżu dodać sos meksykański i warzywa. Doprawić i wymieszać. Część risotto ułożyć w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym, potem wyłożyć usmażoną rybę i pozostałą część ryżową. Zapiekać 25 minut. Przed podaniem można posypać natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 497
Data dodania: 2012-05-28

Zdjęcia

Zapiekane rybne risotto meksykańskie
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2012-05-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Zapiekane rybne risotto meksykańskie

2012-05-31 23:35:09

zapowiada się ciekawie :) wygląda kusząco

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.