Zapiekanka z ryżem i groszkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż ugotować na sypko. Dodać do niego kukurydzę, groszek i pokrojoną w plasterki szynkę, przyprawić. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać do niego śmietanę i całość wlać do ryżu. Wymieszać, przełożyć do naczynia żaroodpornego i zapiec 20 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2030
Data dodania: 2010-09-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zapiekanka z ryżem i groszkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.