Zapiekany miętus

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę oczyszczoną podzielić na 4 części. Każdą naciąć delikatnie czubkiem noża, włożyć pod skórkę ćwierć ząbka czosnku. Każdy kawałek polać oliwą, ułożyć na żaroodpornym półmisku, podlać resztą oliwy i sokiem z cytryny, posolić, posypać pieprzem. Zapiekać 20 minut w piekarniku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 4811
Data dodania: 2008-08-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (5)

Komentarze

Do przepisu na: Zapiekany miętus

!mateusz#

!mateusz

2012-08-21 14:22:06

jaka temperatura??

2010-02-23 21:34:42

tej ryby nie jadłam jeszcze.
!3tkm#

!3tkm

2008-09-20 12:13:10

rybka jest super mniam
!jogi#

!jogi

2008-08-27 18:56:20

aaa i jeszcze makrele znam i pstrągi z grilla zarombiaste sa polecam
!jogi#

!jogi

2008-08-27 18:55:20

a co to za ryba? ja to tylko filety z Tesco znam;) ale zapytam zonki dzis

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.