Zasmażany makaron z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makaron ugotować według objaśnienia na opakowaniu w osolonej wodzie, po czym odcedzić. Pieczarki pokroić w plastry, czosnek zmiażdżyć, wymieszać z masłem, rozgrzać je na patelni i zarumienić w nim pieczarki. Na patelnię dorzucić makaron i osączone pomidory z puszki. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Całość dokładnie wymieszać i podgrzać na średnim palniku, ciągle mieszając. Podawać na talerzach przyozdobione bazylią.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1478
Data dodania: 2010-07-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zasmażany makaron z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.