Zdrowe racuchy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Zamrożony groszek gotujemy we wrzątku około 5 minut. Mleko miksujemy razem z jajkami, dodajemy oba rodzaje mąk, miksujemy. Odstawiamy ciasto na 10-15 minut, żeby zgęstniało. Następnie dodajemy odcedzony groszek oraz kukurydzę, doprawiamy solą oraz pieprzem, mieszamy. Racuchy smażymy na oliwie.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1814
Data dodania: 2010-03-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zdrowe racuchy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.