Zielony groszek z kalarepą

Ocena przepisu

Składniki

  • zielony groszek 0,5 kg
  • kalarepa 2 szt
  • olej 2 łyżki
  • lubczyk 4-5 liści
  • sól 1 szczypta

Sposób przyrządzenia

Podgrzewamy olej, dodajemy groszek i pokrojoną w długie słupki kalarepę. Dodajemy liście lubczyku, solimy, zalewamy wodą i gotujemy przez 5 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 908
Data dodania: 2009-11-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zielony groszek z kalarepą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.