Ziemniaczana maślanka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki obrać, ugotować, ciepłe utłuc i wymieszać z jedną szklanka maślanki. Dolać śmietanę i resztę maślanki, energicznie wymieszać i posolić do smaku. Podawać zaraz po przygotowaniu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 616
Data dodania: 2010-05-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ziemniaczana maślanka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.