Ziemniaki po szwajcarsku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki umyte pokroić w plastry, ułożyć na posmarowanej olejem blasze, skropić masłem i piec w piekarniku 30 minut. Po 10 minutach odwrócić plastry ziemniaków, posmarować odrobiną koncentratu pomidorowego, ułożyć drobno posiekaną cebulę. 2 minuty przed podaniem posypać żółtym serem.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 673
Data dodania: 2008-10-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ziemniaki po szwajcarsku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.