Ziemniaki savoy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do mleka wbić surowe jajka, ubić, dodać tarty ser, gałkę muszkatołową, pieprz i sól. Ziemniaki surowe, obrane, pokroić na cienkie plasterki, włożyć do formy. Całość zalać mlekiem zmieszanym z jajkami i serem, wstawić do piekarnika.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 948
Data dodania: 2008-07-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ziemniaki savoy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.