Żołądki w galarecie

Ocena przepisu

Opis

Żołądki w galarecie

Składniki

  • żołądki drobiowe dowolna ilość
  • marchew dowolna ilość
  • pietruszka korzeń dowolna ilość
  • por dowolna ilość
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku
  • żelatyna wg przepisu na opakowaniu

Sposób przyrządzenia

Żołądki ugotować razem z warzywami. Wyjąc przestudzić i pokroić. Odlać potrzebną ilość rosołu. W gorącym rozpuścić żelatynę wg przepisu na opakowaniu. Żołądki układać na półmisku. Zalać tężejącą galaretką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1775
Data dodania: 2010-11-19

Zdjęcia

Żołądki w galarecie
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-19
Żołądki w galarecie
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Żołądki w galarecie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.