Zrazy z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki umyć, posiekać i podsmażyć na maśle dodać bułkę tartą i doprowadzić do zgęstnienia. Z mięsa, jaj, namoczonej i odciśniętej kajzerki przygotować masę mieszając doprawić do smaku sola i pieprzem. Z masy uformować płaskie placki i na każdy położyć po łyżce nadzienia grzybowego zawinąć i formować na podłużny kształt. Smażyć ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1541
Data dodania: 2010-06-17

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zrazy z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.