Zupa bosmańska

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę oczyścić, umyć, pokrajać na kawałki i ugotować w 2 l wody (20 min. ) włoszczyznę obrać, utrzeć na tarce. Ryby wyjąć; włożyć i ugotować jarzyny. W tym czasie obrać ryby z ości i włożyć do jarzyn. Pieczarki i cebulę umyć i pokrajać, usmażyć na maśle, posypać mąką, wymieszać, dodać paprykę i pieprz. Dodać do garnka z rybą i włoszczyzną, doprawić do smaku, dolać rosół; gotować 5 min. Podawać z pieczywem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1820
Data dodania: 2011-01-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa bosmańska

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.