Zupa brokułowo pieczarkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Brokuła myjemy i dzielimy na różyczki, pieczarki kroimy w plasterki. Jajka gotujemy na twardo. Do wrzącego bulionu wkładamy brokuła oraz pieczarki. Gotujemy 10-15 minut. Doprawiamy solą i pieprzem. Rozprowadzamy w zupie śmietanę. Jajka obieramy, kroimy na ósemki. Do czterech talerzy wkładamy jajka, zalewamy zupą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2263
Data dodania: 2010-04-29

Zdjęcia

Zupa brokułowo pieczarkowa
madzialena19#

Dodane przez:

madzialena19

2010-04-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa brokułowo pieczarkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.