Zupa grzybowa z zacierkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Zacierki gotujemy wg przepisu, odcedzić, odsączyć. Porcje rosołową zalać 1. 2 litra wody, dodać marchewkę, pietruszkę oraz seler. Następnie dodać cebulę . Wyciągnąć porcje rosołową oraz warzywa. Pod koniec gotowania dodać namoczone grzyby. Gotujemy na małym ogniu 15 minut. Doprawić do smaku. Podawać zupę z makaronem zacierki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1198
Data dodania: 2010-11-22

Zdjęcia

Zupa grzybowa z zacierkami
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-22
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa grzybowa z zacierkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.